| Saturday 11 April 2009, 08:27 | #1 |
|
سلام
من تو طراحی سریع فیگور مشکل حرکات سر در بدن را دارم و نمی توانم طراحی کنم اگه امکان داره کمک کنید.؟! ممنون اخرین ویرایش توسط M.A.S.O.U.D : Saturday 11 April 2009 at 08:29. |
|
|
|
|
| Saturday 11 April 2009, 11:07 | #2 |
|
بهترین روش برای یادگیری طراحی از فیگور بدن ، طراحی از مدل زنده هست .
یعنی شما فردی را در نظر بگیرید و بهشون بگید در حالت های مختلف برای شما بایستد تا فیگور بگیره . بعد شما از روی ایشون طراحی خودتون را آغاز کنید . مطمئنا بعد از مدتی تمرین و طراحی متعدد به راحتی میتونید تصویر یا فیگور مورد نظر را بر روی کاغذ یا هر چیز دیگه اجرا کنید .
|
|
|
| Saturday 11 April 2009, 11:09 | #3 |
|
بهتره از کتاب های آموزشی انتشارات یساولی استفاده کنید
آموزش های جرج بریجمن و برن هوگارد رو اکثر اساتید توصیه میکنن لطفا در انتخاب بخش ها دقت کنید منتقل شد crycafe
|
|
| Monday 13 April 2009, 11:47 | #4 |
|
سلام
ممنون از همه من این را یادم رفت که بگم من دو سالی هست که مشغول طراحی هستم کلاس من هم خانه کاریکاتور هست و استادم سهیل دانش اشراقی هست . |
|
|
|
|
| Monday 13 April 2009, 11:52 | #5 |
|
خب پس استاد خوبی دارید .
خیلی عالیه . همه چیز بستگی به تمرینهای شما داره و علاقه درونی و همچنین دقت فراوان رو شناخت آناتومی داخلی . شما مثلا سعی کنید دقیق بدونید روی صورت گردن چه ماهیچههایی به چه شکلی بوجود داره . با هر حرکت سر مثلا فلان ماهیچه گردن به چه شکلی در میاد . بعد به راحتی میتونید رو این قضیه مانور بدید و ...
|
|
|
| Monday 13 April 2009, 18:20 | #6 |
|
آقا شما شاگرد سهیل هستید و اینجا اشکالتون رو میگید؟
![]() اگه سهیل بفهمه که خودکشی میکنه ![]()
|
|
| Saturday 18 April 2009, 07:45 | #7 |
|
سلام من این و نگفتم که من تو طراحی سریع از رو مدل زنده مشکل کشیدن سر دارم همین! بیخیال بابا من هرچی یاد گرفتم از ایشون بوده راستی شما ایشون رو از کجا میشناسید مگه کارهایش را دیدید . ولی خداییش پسر باحالی است قشنگ هم یاد میده آدم رو دگرگون میکنه ! راستی یک بازی قرار مرداد88 بیاد که تمام طراحی شخصیت هاش رو سهیل انجام داده اسمش سوشیانت هست لینک کارهای سهیل : http://soheildanesh.deviantart.com/ لینک بازی سوشیانت : http://www.soshiantgame.com/ موفق باشید! |
|
|
|
|
| Saturday 18 April 2009, 08:12 | #8 |
|
کلا کارهای ایشون را خیلی دوست دارم .
اکثر افرادی که در زمینه انیمیشن و یا حتی گرافیک کامپیوتری فعالیت دارن فکر میکنم ایشون را بشناسن . چون تو این زمینه ( طراحی شخصیت و استوری بورد ) ایشون فعالیت میکنن . موفق باشید .
|
|
|
| Monday 27 July 2009, 16:34 | #9 |
|
سلام...
با احترام به دوستانی که نظر دادن باید بگم این مشکل خیلی از کسایه که فیگور میزنن... تنها راه زدن اسکیس های سریع ذهنیه. وقتی میخوای فیگور بزنی از ابتدا تا انتهای طراحی رو توی ذهنت سریع مرور کن بعد بکش.وقتی که توذهنت نقاشی میکنی میبینی که با فیگور مشکلی نداری. پس مطمئناً مشکل در اجراست.انقدر تین تمرینو انجام بده که دست و ذهنت هماهنگ شن. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم good luck |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to parantezp For This Useful Post: |
| Sunday 30 October 2011, 18:25 | #10 |
|
با درنظر گرفتن راهنمایی درست وبه جای تمامی دوستان باید بگم که من خودم ابتدا قبل از شروع طراحی خوب وکلی فیگوررو بررسی میکنم وبعد یه خط اصلی به صورت کلی از حرکت وفرم کلی اسکلت بدن فیگور تو برگم ترسیم میکنم این اصول طراحی فیگور با حالتهای خاص ینی ما باید قبل از شروع اسکیس یه ستون اصلی ومحوری از وسط ستون بدن از نوک سر تا انتهایی نرین نقطه که روی زمین قرار گرفته بکشیم من اینو تو کتابای طراحی انیمیشن زیاد دیدم واز اصول طراحی شخصیت هاست امتحان کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه.
![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to mahtab For This Useful Post: |