| Thursday 24 July 2008, 16:24 | #1 |
|
دکلمه شعرهای سهراب سپهری با صدای زنده یاد خسرو شکیبایی
به نام او به یاد او برای او تا که بودیم نبودیم کسی.........کشت ما را غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند......... خفته ایم و همه بیدار شدند قدر ائینه بدانیم چو هست ......... نه در ان وقت که افتاد و شکست ![]() پیغام ماهی ها رفته بودم سر حوض تا ببینم شاید عکس تنهایی خود را در آب آب درحوض نبود ماهیان می گفتند هیچ تقصیر درختان نیست ظهر دم کرده تابستان بود پسر روشن آب لب پاشویه نشست و عقاب خورشید آمد او را به هوا برد که برد به درک راه نبردیم به کسیژن آب برق از پولک ما رفت که رفت ولی آن نور درشت عکس آن میخک قرمز در آب که اگر باد می آمد دل او پشت چین های تغافل می زد چشم ما بود روزنی بود به اقرار بهشت تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی همت کن و بگو ماهی ها حوضشان بی آب است باد می رفت به سر وقت چنار من به سر وقت خدا می رفتم ...
اخرین ویرایش توسط ravra : Thursday 24 July 2008 at 16:47. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ravra For This Useful Post: |
| Thursday 24 July 2008, 16:43 | #2 |
|
ضمن عرض تسليت :
اين هم سه تا آلبوم از اين هنرمند عزيز و به يادماندني . ![]() آلبوم: نامه ها شعر: سيد علي صالحي صدا: خسرو شکيبايي با اجازه دوست عزيزم آقا مهدي ( عاشقانه ) هاست مديافاير لينك مستقيم ميده و ميتونيد با برنامههاي مديريت دانلود هم دانلود كنيد.
|
|
|