| Tuesday 8 July 2008, 18:14 | #1 |
|
نحوه طراحی پاکت هایی مثل پاکت های نامه و a4 را میخواستم بدانم.
در پاکت نامه قسمتی که محل نوشتن آدرس گیرنده و فرستنده است ، مستطیل است اما قسمتی که چسبانده میشودو چسب دارد مثلث است.چگونه باید قسمت مثلثی را برای چاپ طراحی کرد. آیا فایلی که برای چاپ تهیه میشود یک مستطیل چسبیده به مثلث باید باشد یا تصور من غلط است؟ آیا با فوتوشاپ میتوان طراحی کرد؟ |
|
|
|
|
| Tuesday 8 July 2008, 18:26 | #2 |
|
درود .
دوست عزيز : ضمنا تاپيكتون را انتقال دادم و نام اون را هم تغيير دادم . لطف كنيد از اين به بعد هم نام تاپيك را درست انتخاب كنيد و هم مكان آن را .با تشكر. ببينيد معمولا پاكتهاي نامهاي كه شما مثلا براي شركت خاصي طراحي ميكنيد و به صورت اختصاصي هست به هر اندازهاي كه شما طراحي كنيد صورت ميگيره . مثلا شما طرح گسترده پاكتتون ميشه يك برگ a4 كه زمان چاپ هم بر روي برگ a4 چاپ ميشه و سپس توسط تيغ مربوطه برش ميخوره . پس شما طرحتون را به هر شكلي كه بخوايد ميتونيد بزنيد . اما شما زمان طراحي طرحتون نبايد از طرح گسترده پاكت بزرگتر باشه . و براي قسمت مثلثي شكل هم شما دقيقا بايد نسبت به اندازه محل مورد نظر طراحي كنيد ( در اصل به همون شكل مثلثي شكل ) اما معمولا براي اينكه هزينه كار پايينتر بياد دوستان ميگردن ببين چه سايزها و اشكالي رايجتر هست و يا چاپخانه مورد نظر چه تيغي را آماده داره كه ديگه هزينه ساخت تيغ را نداشته باشن . نميدونم متوجه منظور بنده شديد يا خير . يا اصلا من متوجه سوال شما شدم يا خير . ضمنا براي طراحي شما از هر برنامهاي ميتونيد استفاده كنيد . براي راحتي كار شما ميتونيد طرح گسترده پاكت مورد نظر را با برنامههاي خطي بكشيد يا اينكه از طرح گستردههاي آماده استفاده كنيد و اون را مثلا وارد برنامه فوتوشاپ كنيد و روي اون كار كنيد تا اندازهها درست در بياد . موفق باشيد .
و خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند و دست منبسط نور روی شانه آنهاست MY NEW PERSONAL WEBSITE MY CGSOCIETY PORTFOLIO اخرین ویرایش توسط سروش : Tuesday 8 July 2008 at 18:31. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to سروش For This Useful Post: |
| Tuesday 8 July 2008, 19:12 | #3 |
|
جناب سروش
با تشکر فراوان ، میخواستم بدانم از کجا میتوانم طرح گسترده این جور پاکت ها راتهیه کنم؟ آیا میتوان یک پاکت نامه معمولی را به دقت از درز هایش باز کرد و آن را اسکن و رویش کار کرد؟ |
|
|
|
|
| Tuesday 8 July 2008, 19:16 | #4 |
|
درود .
اون كاري كه فرموديد ( اسكن و ... ) بله شدنيست . و شما اصلا ميتونيد يك پاكت نامه را فقط اندازههاش را با خط كشي بگيريد و سپس در كرل يا آيلوستراتور اجرا كنيد . ضمنا يك بخشي داشتيم كه داخلش طرح گسترده بستهبندي ها را ميزاشتيم ميگردم اگر پيدا كردم حتما اينجا لينك را براتون ميزارم .
|
|
|
| Tuesday 8 July 2008, 19:18 | #5 |
|
يك سري اينجا داريم :
http://forum.graphicplanet.net/showthread.php?t=3011 اما فكر ميكنم اون چيزي كه مد نظر شما باشه پيدا نشه . چند تا سي دي دارم ميگردم سعي ميكنم براتون تا امشب آپلود كنم . ضمنا اگر بفرماييد دقيق چي مد نظرتون هست با چه سايزي و ... سريع تر ميتونم براتون پيدا كنم .
و خوشا به حال گیاهان که عاشق نورند و دست منبسط نور روی شانه آنهاست MY NEW PERSONAL WEBSITE MY CGSOCIETY PORTFOLIO اخرین ویرایش توسط سروش : Tuesday 8 July 2008 at 19:21. |
|
|
|
|
| Tuesday 8 July 2008, 19:27 | #6 |
|
دوست عزيز اين فايل را دانلود كنيد :
|
|
|
| Thursday 10 July 2008, 16:16 | #7 |
|
جناب سروش، با سلام
یک پاکت نامه با فوتوشاپ درست کردم.لطفا آن را ببینیدو نواقص احتمالی را به من بگویید |
|
|
|
|
| Thursday 10 July 2008, 16:22 | #8 |
|
درود .
دوست عزيز : قبل از اينكه عكستون را بخوايد آپلود كنيد حتما Save for web بفرماييد . الان اين عكس براي من باز نميشه و فكر ميكنم مشكل از همين باشه كه سيو فور وب نشده .
|
|
|
| Thursday 10 July 2008, 17:18 | #9 |
|
عکسو تو یه سایت آپلود کردم:
![]() |
|
|
|
|
| Thursday 10 July 2008, 17:45 | #10 |
|
من باز هم نميتونم عكس را ببينم .
Save for web كرديد ؟! به من اين ارور را ميده : The image “http://uploadimage.org/images/acfirkpub8pedrvb1zwd.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. هم داخل همين فروم و هم فضاي جديدي كه آپلود كرديد .
|
|
|