| Sunday 27 January 2008, 10:54 | #1 |
|
سلام به همه
![]() انیمیشن Persepolis ساخته ی Vincent Paronnaud و Marjane Satrapi که از روی کامیک های همین خانم ساتراپی و کاملا" به زبان فرانسه و زیر نویس انگلیسی ساخته شده در مورد زندگی یک دختر بچه ی ایرانی به نام مرجانه (هیچ ربطی به نویسنده کارگردانش نداره ها) از قبل از انقلاب ، در هین انقلاب و از همه مهمتر بعد از انقلاب که فیلم وارد سیاست میشه و تصاویری رو نشون میده که دختر ها و زنها بعد از انقلاب کاملا" محدود شدند . خلاصه این دختر بچه رو پدر و مادرش می فرستند میره به خارجه و از اینجاست که آزادی های اون شروع میشه و رقای ناباب و اینا هم پیدا میکنه و ...!![]() ![]() من خودم به شخصه با کل فیلم حال نکردم ولی سبک انیمیشنش رو می پسندم از اینجا می تونید Trailer این فیلم رو ببینید. نامزد جایزه اسکار سال 2008 برای Best Animated Feature Film of the Year نامزد جایزه ی golden globe برای بهترین فیلم خارجی زبان برنده Jury Prize از جشنواره فیلم کن برنده بهترین فیلم خارجی زبان Academy Award 2008 . . . در هر صورت شک نکنید که مسائل سیاسی در نامزد شدن این فیلم برای اسکار حرف اول رو زده و همچنین تمامی جوایز آمریکایی که برده نیز این مطلب براش صادق هست. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Mostafa3D For This Useful Post: |
| Sunday 27 January 2008, 18:24 | #2 |
|
من کامل انیمیشن را ندیدم .
اما برای بنده هم نوع وسبک کار خیلی جالب بود . و جدا برای این انیمیشن وقت صرف شده بود چون حرکات خیلی تمیز و دقیق کار شده . ( چه حوصلهای میخواد ساخت انیمیشن دو بعدی ... )
|
|
|