| Sunday 24 December 2006, 14:58 | #1 |
|
همین دیگه
یکی از دوستان اینو بهم داد.برای مکس 8.اما من بلد نیستم نصب کنم کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که چجوری نصبش کنم.حداکثر تا سه شنبه اگه بشه خیلییییییییییییی بهتر ترهموفق باشید.
|
|
| Sunday 24 December 2006, 19:47 | #2 |
|
باشه ...در اولین فرصت
![]() البته توی فایل تکست install روشش رو توضیح داده .... |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to living_for_cg For This Useful Post: |
| Wednesday 27 December 2006, 06:04 | #3 |
|
من چیزی ازش نفهمیدم خو
![]() مرسی علی.دستت درد نکنه.منتظرم
|
|
| Friday 29 December 2006, 15:00 | #4 |
|
روش نصب :
داخل پوشه ی vray یک سری فایلها هست که باید جاهای مختلفی کپی بشن. بعد از اجرا کردن فایل setup و نصب برنامه ... 1.فایل vrlserver.exe رو باید در جایی که مکس رو نصب کردین کپی و overwrite کنید. 2.فایل VRFLServer.ini رو هم در آدرس c:\program files\common files\ChaosGroup کپی کنید. 3.حالا فایل vrlserver.exe رو که در آدرس مکس کپی کرده بودید رو اجرا کنید.(دقت کنید که این فایل باید بعد از مرحله 2 اجرا بشه در غیر این صورت کار نخواهد کرد.) در ضمن این فایل vrlserver.exe رو باید همیشه قبا از اجرای مکس اجراش کنید تا بتونید از vray استفاده کنید...برای این کار میتونید فایلش رو به windows معرفی کنید و هر موقع که win بالا میاد اون رو هم اجرا کنه... همین . موفق باشید. |
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to living_for_cg For This Useful Post: |
| Friday 29 December 2006, 16:19 | #5 |
|
اگه نسخه مایاش رو لطف کنید ممنون میشم
|
|
|
|
|
| Saturday 30 December 2006, 07:57 | #6 |
|
مرسی علی دستت درد نکنه.اما بعدش باید چکار کنم تا بتونم از وی ری استفاده کنم.بخدا هیچی بلد نیستم
یکی از بچه ها گفت بعدش باید vrayspawnver60 رو اجرا کنم.من اونو که اجرا می کنم یه صفحه روی وین بالا و پایین میاد.نه باز میشه کامل که ببینم چیه نه کامل میره.نمی دونم چکار کنم
|
|
| Saturday 30 December 2006, 13:22 | #7 |
|
من توی فایل تکستش خوندم که نوشته vrlserver.exe رو اجرا کنید...
بعدشم از قسمت رندر F10 و زیرشاخه ی Assign renderer با انتخاب اولین گزینه و تغییرش از حالت Default به Vray و البته تنظیماتی که در قسمت Renderer (اون بالا) میدی و ... غیره.. میتونی ازش استفاده کنی. |
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to living_for_cg For This Useful Post: |
| Sunday 31 December 2006, 03:55 | #8 |
|
مرسی علی الهی هرچی میخوی خدا بهت بده.عقده ای شده بودم سر این.مشکلم حل شد.ممنوننننننننن
|
|
| Sunday 31 December 2006, 04:06 | #9 |
|
علی ایراد از منه آیا؟
من اینو کدهاشو وارد کردم.اما حالا میگه could not obtain a licanse!!! رندر هم که میگیرم باهاش کاملا سیاهه توی رندرر هم تنظیمات خاصی نداره ایراد از منه یا از این؟!
|
|
| Sunday 31 December 2006, 11:45 | #10 |
|
این دیگه فکر کنم مشکل از شما باشه
...من خودم الان نصبش کردم هیچ مشکلی نداشت...ببین این نوشته فایل vrlserver.exe رو حتما بعد از کپی VRFLServer.ini در c:\program files\common files\ChaosGroup اجراش کنید ...وگر نه کار نمیکنه...شاید شما قبلش اجرا کردی. |
|
|
|
|