| Friday 8 December 2006, 18:40 | #1 |
|
با سلام من این آموزشرو قبلنا تو design today یاد گرفته بودم ولی خودم دوباره اجراش کردم و هم یه جورایی ترجمه هم فایل اصلی کار و PDF هم براتون گذاشتم . اینم نمونه نهایی کار ![]() ابتدا یک استوانه ایجاد نمایید ![]() از منوی آبجکت ها گزینه TAPER را انتخاب کرده و به شی نسبت دهید ![]() تنظیمات Taper رو به این صورت انجام دهید ![]() استوانه شما به این ترتیب در خواهد آمد ![]() این بار دو استوانه دیگر ایجاد نموده و یکی از آنها را با رنگ زرد درون استوانه قرار می دهیم ، دقت کنید استوانه زرد کوچکتر باشد و مقداری از آن مشخص باشد مانند شکل زیر ![]() حالا از حالت Boolen برای ایجاد فضای خالی در استوانه استفاده می کنیم. کافی است این حالت را انتخاب کرده و به دو استوانه نسبت دهیم ![]() به استوانه ایجاد شده و نحوه تنظیمات دقت کنید! ![]() حالا استوانه جدید و استوانه قبلی را به این ترتیب قرار می دهیم ![]() برای ایجاد نور گزینه مربوطه را انتخاب نموده و تنظیمات آن را مانند شکل انجام دهید ![]() ![]() تقریبا کار تمام شده است . برای ایجاد دکمه یک مکعب ایجاد کرده و این حالت را به آن نسبت داده تا مطابق شکل زیر قرار گیرد ![]() بعد از قرار دادن دکمه در جای خود و قرار دادن نور در قسمت سر چراغ قوه کار به اتمام رسیده است. این هم نمونه نهایی این آموزش ![]() ![]() امیدوارم خوشتون بیاد البته به تمیزی نمونه خارجیش نشد ولی اگه بیشتر وقت بزارین خودتون می تونین قشنگ ترشو بزارین خوش باشین. اینم پی دی اف و سند کار
|
|
| Saturday 22 January 2011, 14:41 | #2 |
|
آخه چراااااااااااااااااااااا هیچ کدوم از عکسا واسه من باز نمیشه
یکی به دادم برسه |
|
|
|
|
| Monday 9 May 2011, 21:13 | #3 |
|
عکس ها باز نمی شن !!! یعنی فاجعه
|
|
|
|
|
| Wednesday 11 May 2011, 08:21 | #4 |
|
دوستان خب این تاپیک مربوط به حدود ۵ سال پیشه !!! و چون عکسها را اون موقع با استفاده پیوست سایت قرار ندادن به همین دلیل عکسها از رو سروری که استفاده کرده بودن پاک شده.
|
|
|