PDA

بازدید نسخه کامل شده : Mudbox نرم افزاری شبیه Zbrush

persia
Sunday 13 August 2006, 14:49
دوستمون kian_ir یه نمونه کار توی گالری 3d گذاشته بود که با نرم افزار mudbox ساخته بود.
منم یه سرچ کردم و دیدم که این نرم افزار واقعآ قوی هست . وبه درد همه 3d کارها اللخصوص کسانی که در Organic modeling کار میکنند میخوره .
توصیه میکنم حتمآ یه نگاه بندازید به این آدرس: http://www.mudbox3d.com

اینم یه نمونه از کارهای این نرم افزار

http://graphicplanet.net/staff/farzad/image/mud.jpg

mamali132002
Saturday 19 August 2006, 19:35
به نظرم خیلی برنامه عالی هستش ولی به درد ابر رایانه ها میخوره ... تو کامپیوتر ما به نظرم zbrush بیشتر جواب میده.

یه خورده کوچولو subdivision بالا میره سیستم خیلی خیلی سرعتش کم میشه.

ولی به قول kain_ir همین که prespecitve داره و محیط کاملا 3d هستش خیلی عالیه.

در مورد یه صحبتی هم که ایشون در مقالشون داشتن باید بگم دلیل اینکه تمام جزیات zbrush به برنامه 3d نمیره استفاده نکردن از normal map بود که zbrush با استفاده از plugin خروجی میداد بهش ولی این برنامه با خودش بیرون میده.

YoUSeF
Saturday 19 August 2006, 19:42
Zbrush خيلي برنامه قويه ولي من با منطقش خيلي حال نميكنم
خدا كنه Zbrush جديده منطقي تر باشه

saeed_22
Saturday 19 August 2006, 20:38
البته من شنیدم خیلی از این اشکالا تو زی براش 2.5 برطرف شده
و امکانات جدیدتری هم به اون اضافه شده
که باید صبر کرد و دید
ولی چیزی که هست اینه که نباید مدام برنامه ها را عوض کرد
مثلا من خودم
با مایا و زی براش کارام را انجام میدم یعنی اینا برنامه های اصلیه در کنارش سایر برنامه ها
اگه بخا هیم تو همه برنامه ها مسلط بشیم و حرفه ای کنیم
صبر ایوب میخاد که من به شخصه ندارم شما را نمیدونم
و همچنین اینکه باید ببینی از برنامه چی میخای
اگه بتونی مدلی را تو زی براش بسازی تو یک زمان خاص
و بری اونا تو ماد بکسم مثلا با همون زمان بسازی وقت تلف کردنه
مگه اینکه برنامه جدید تو صرفه جویی زمان کمک حال باشه.

خوش باشید

mamali132002
Saturday 19 August 2006, 22:37
آقا سعید من یه توصیه میکنم ... برید دنبال mudbox به نظرم آیندش خیلی از zbrush بهتره . واقعا محیط 3d عالی داره.

اگر محیط 3d این برنامه به zbrush اضافه میشد واقعا برنامه تکی میشد. حیف که zbrush محیط درست حسابی نداره.

kain_ir
Sunday 20 August 2006, 04:08
به نظرم خیلی برنامه عالی هستش ولی به درد ابر رایانه ها میخوره ... تو کامپیوتر ما به نظرم zbrush بیشتر جواب میده.

یه خورده کوچولو subdivision بالا میره سیستم خیلی خیلی سرعتش کم میشه.

نه اصلا به ابر رایانه احتیاجی نیست و آبجکتی که من با همین سیستم تو 2.000.000 Poly مشکل داشتم در زی براش خیلی راحت می تونم تا 8.000.000 Divide کنم و به راحتی باهاش کار کنم تو مادباکس

ولی به قول kain_rain .ن

Kain_ir اون ir منظورم iran بوده نه بارون:)

در مورد یه صحبتی هم که ایشون در مقالشون داشتن باید بگم دلیل اینکه تمام جزیات zbrush به برنامه 3d نمیره استفاده نکردن از normal map بود که zbrush با استفاده از plugin خروجی میداد بهش ولی این برنامه با خودش بیرون میده.

در مورد Normal map چندان موافق نیستم چون علاوه بر جزییات کلیات هم تو مپ خروجی می گیره و وقتی با Displace ment map ترکیب بشه over Displace میشه .

در کل یک تئوری درد ناک هست. اونم اینه که وقتی آبجکت شما تو زی براش 1.000.000 پلی هست و خروحی Displacement می گیرین باید موقع رندر هم 1.000.000 poly داشته باشه تا تمام جزییات Displace بشه و اگر هم به اندازه کافی رم داشته باشید تو مدت زمان رندر (اگه کرش نکنه سیستم) مشکل دارید.
پس اگه از زی براش استفاده می کنید بهتره با استفاده از Bump viewer material خروجی Bump map بگیرین.

البته من شنیدم خیلی از این اشکالا تو زی براش 2.5 برطرف شده
و امکانات جدیدتری هم به اون اضافه شده

اگه هنوز امکانات ZBrush 2.5 ندیدین یه سری به اینجا بزنید
http://www.pixologic.com/zbrush/community/events/siggraph2006-boston/siggraph2006-boston.html

http://www.zbrushcentral.com/zbc/showthread.php?t=36912

http://www.pixologic.com/zbrush/products/2.5.html

فایل های تصویریشو حتما دانلود کنین.

mamali132002
Sunday 20 August 2006, 11:33
پس شما به عنوان مکمل zbrush دارید ازش استفاده میکنید ؟
ولی متاسفانه تو سیستم من افتضاح این برنامه بالا میاد(mubox) خیلی سرعتش پایین هستش.

در مورد دومی تصحیح شد ! :D

شما آموزش خوبی برای انتقال از zbrush یا mubox به برنامه های 3d ندارین ؟ چون من هر کاری میکنم با subdivision پایین بتونم displace رو اعمال کنم اصلا نتیجه خوبی نمیگیرن.

راستی تو hollywood تو فیلم هایی مثل ارباب حلقه ها با حداکثر polygan مدل رو به محیط maya یا 3d max انتقال میدن ؟

saeed_22
Sunday 20 August 2006, 12:28
امیر جان آخر نظر شخصیت را نگفتی
کدومش را ترجیح میدی زیبراش یا ماد بکس

pixolator
Sunday 20 August 2006, 13:08
Zbrash کلاً منطق برنامه نویسی متفاوتی داره و با برنامه های سه بعدی دیگه جور در نمی آد...برای همینم اکثر 3D کارا اولش سخته براشون استفاده و بعضی هاشون هم اسمش رو 2.5 بعدی ! گذاشتن...اصلا اگر از برنامه نویسی و الگوریتم دیگه ای استفاده نمی شد که نمی تونستن این همه High Poly کار کنن !

kain_ir
Sunday 20 August 2006, 16:55
پس شما به عنوان مکمل zbrush دارید ازش استفاده میکنید ؟

آره بیشتر برای درست کردن color map, specular maps, SSS maps,......

ولی متاسفانه تو سیستم من افتضاح این برنامه بالا میاد(mubox) خیلی سرعتش پایین هستش.

سیستمت چیه مگه؟

شما آموزش خوبی برای انتقال از zbrush یا mubox به برنامه های 3d ندارین ؟ چون من هر کاری میکنم با subdivision پایین بتونم displace رو اعمال کنم اصلا نتیجه خوبی نمیگیرن.

راستی تو hollywood تو فیلم هایی مثل ارباب حلقه ها با حداکثر polygan مدل رو به محیط maya یا 3d max انتقال میدن ؟

آموزش خوب برای زی براش تو سایت خودش ریخته فراوووون! برای مادباکس هم خودم یکی براتون می نویسم ولی قول امشب یا فردارو نمیتونم بدم ( اگه kymatteria بفهمن پوستمو میکنن:D ).
تو هالی هولم برای رندر تا جایی که بتونن از مدل High res استفاده می کنن.

mamali132002
Sunday 20 August 2006, 18:34
والا سیستم من p4 2.8 هستش 512 ram و 64 graphic .
آموزش زیاد داره ولی بازم همون چیزایی که میدونم رو نوشته. آموزش به صورت حرفه ای برای استفاده در فیلم و ... نگفته. برای انتقال به مکس هم یه مقاله داشت که اونم چنگی به دل نمیزد.

kain_ir
Monday 21 August 2006, 00:05
امیر جان آخر نظر شخصیت را نگفتی
کدومش را ترجیح میدی زیبراش یا ماد بکس

برای من که دیگه استفاده هاشون تفکیک شده و از اونجایی که با sculpting بیشتر حال می کنم تا Texture painting مادباکس ترجیح میدم.

والا سیستم من p4 2.8 هستش 512 ram و 64 graphic .
آموزش زیاد داره ولی بازم همون چیزایی که میدونم رو نوشته. آموزش به صورت حرفه ای برای استفاده در فیلم و ... نگفته. برای انتقال به مکس هم یه مقاله داشت که اونم چنگی به دل نمیزد.

سیستمت مال عصر استخونه؟:D من با p4 2.4 . ram 256 . graphic 128 نتیجه خوبی گرفتم.
آموزش حرفه ای هم از زی براش سراق دارم لینکشو پیدا کنم همینجا می زارم. در مورد مکس هم راستش من هی چی از مکس حالیم نیست:1: من فقط مایا کار کردم ولی یکی از دوستام مکس کاره ازش میپرسم اگه وقت داشت این کارو بکنه.