بازدید نسخه کامل شده : گاز پر فشار در مکس و مایا ( ترجیحا مایا ) ؟؟؟
Scout
Tuesday 18 July 2006, 23:55
بچه ها چطور یک گاز پر فشار ایجاد کنم گازی که متصل به یک جسم هست مثل گاز پشت موشک البته بدون دود و آتش فقط فشاری که پشت یک موشک معلومه یا میشه گفت حرارت و شدت حرارت ؟؟؟
با پارتیکل نتونستم یعنی هر کاری کردم اونی که می خوام در نمیاد ( خیلی تفاوت داره )
اگه کسی می دونه بگه با هر روشی ممنون می شم
nasser
Saturday 12 August 2006, 15:34
عزيز من با پارتيكل انجام ميدن در واقع به جز particle , expression فكر نكنم راه ديگه داشته باشه.
يه emitter ايجاد كن و حالتشو (بستگي به شي شما داره) روي كره يا مكعب بذار بعد direction و تنظيمات ديكه رو انجام بده همچنين پارتيكل رو انخاب كن و بعد atribute editor رو بزن و تنظيمات مربوط به پارتيكل رو انجام بده و در آخر هم بايد رندر رو تنظيم كني. من كه انجوري ايجاد ميكنم و جلوه ها ساخته ميشن
Scout
Saturday 19 August 2006, 17:16
ناصر جان من اینو ساختم به بهترین شکل در طول این مدت اما یه جا گیر کردم می خوام گاز به یک جسم وصل باشه
دوم این که متریال گاز مشکله
یه آب رو فرض کن داره داره معمولی از شیر آب بیرون میاد که این آب ترنسپرنتی داره و مقداری رفلکشن
من متریالش رو نمی تونم دربیارم
ممنون
Scout
Saturday 19 August 2006, 17:17
ناصر جان من اینو ساختم به بهترین شکل در طول این مدت اما یه جا گیر کردم می خوام گاز به یک جسم وصل باشه
دوم این که متریال گاز مشکله
یه آب رو فرض کن داره داره معمولی از شیر آب بیرون میاد که این آب ترنسپرنتی داره و مقداری رفلکشن
من متریالش رو نمی تونم دربیارم
ممنون
nasser
Sunday 20 August 2006, 12:21
emitter رو parent کن رو جسم تا بهش وصل باشه.
ضمنا ایجاد آب با گاز فرق داره معمولا آب رو با متزیال و گاز رو با پارتیکل ایجاد می کنن( لااقل من که اینکارو می کنم) و میشه گفت تنظیماتش اشک آدمو در میاره
Miladbat
Sunday 20 August 2006, 19:16
شما می تونید برای آب از Realflow استفاده کنی.
nasser
Monday 21 August 2006, 11:21
realflow برنامه قدرتمندی هست اما محیط خوبی نداره . کار کردن باهاش کمی هم سخته البته این نظر منه
Scout
Monday 21 August 2006, 12:21
ممنون میلاد جان اما اینی که من میگم اصلا ارزش نداره بار ریل فلو کار بشه
ناصر جان ممنون آخه دیگه از گاز صرف نظر کردم کارم رو با متریال آب بهتر می تونم انجام بدم
mrmohammad1989
Friday 18 May 2007, 12:00
سلام... دوست عزیز شما باید برای متریال این کار از متریال های معمولی مثل لامبرت استفاده کنی و به اون کمی Refraction بدی تا حالت حرارت و انرژی رو به بیننده القا کنی...
به امید دیدن کار های خوب تمامی دوستان...
وی بولتین نسخه 3.7.2, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2010, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft