بازدید نسخه کامل شده : Lamborghini murcielogo
gabrieleb
Thursday 6 May 2010, 14:26
با سلام خدمت اساتید ...
بعد از حدود 7 ماه کار با 3ds max تونستم ماشین مورد علاقه ام رو بسازم .... امیدوارم که ازش خوشتون بیاد..
منتظر نظراتتون هستم..blue34
نرم افزار : 3ds max 2009
موتور رندر سازی : Mental Ray
مدت زمان رندر : 58 دقیقه
سیستم : رم : 1 گیگا بایت CPU : 1.8 GHz گرافیک : GeForce 9400 GT
Morpher
Thursday 6 May 2010, 17:16
با سلام
آقا تبریک عرض میکنم خیلی عالی شده:)
ایشالا یه روز ماشین مورد علاقه ات رو میخری ;)
فقط من احساس میکنم شدت نور در عکس به حدی نباشه که سایه ای با این لبه تیز ایجاد کنه ، البته شایدم اشتباه کنم ولی اینتور بنظرم میرسه
آقا اونور نوشته بودی مبتدی هستی ولی اینتور بنظر نمیرسه (?!) جدایی از مدلینگ و نورپردازی کار زاویه قرار گرفتن اتومبیل در عکس بسیار عالی شده و خیلی خوب روی اون فیت شده.
موفق و پیروز باشی :83:
gabrieleb
Thursday 6 May 2010, 18:56
خیلی ممنون Morpher جان !!!
در هر صورت من مبتدی هستم ... چون فقط 7 ماه که کار میکنم و خیلی از چیزهای 3ds max رو هنوز نمیدونم !!!
بازم ممنون از نظری که دادی ....
Mostafa3D
Thursday 6 May 2010, 20:03
سلام
ماشین رو خودتون مدل کردید یا آماده استفاده کردید؟
نورپردازی خیلی خوب انجام شده تبریک میگم فقط سایه ها رو باید نرم تر کنید.
و اما مسئله اصلی :
متریال دهی به اجزای ماشین اصلا" خوب نیست! این امر از رفلکتهای بیجا و ناموزون روی بنده ماشین پیداست، متریال تایرها مثل اینکه متریال پیش فرض هست! همچنین متریال رینگ هم کروم با رفلکشن خیلی بالاست که به نظر من رینگهای لامبورگینی باید یه چیزی بین کروم و نقره باشه؛ متریال شیشه ها اصلا" قابل قبول نیست اگه مدلتون اجزای داخلی نداره خب بسازید براش زمانی نمیبره ولی واقعا" ماشین رو از نما میندازه وقتی شیشه شفافیت نداشته باشه. متریال برف پاک کن هم به نظر پیش فرض میاد همچنین اجزای درونی داخل چراغهای جلو همه پیش فرض هستند.
ببخشید اگه خیلی ایراد گرفتم .
یک پیشنهاد هم برای نمای رندر دارم اونم اینه که مدل رو صاف روی جاده بزارید طوری که به سمت دوربین بیاد با توجه به این خطهای زرد عکس زمینه باید جالب بشه.
موفق باشید
gabrieleb
Thursday 6 May 2010, 20:34
خیلی ممنون مصطفی از نظرت !! ماشین رو خودم مدل کردم .... انشاء الله تو کارهای بعدی نکاتتون رو در نظر میگیرم !
gabrieleb
Saturday 8 May 2010, 15:17
من یه بار دیگه ماشین رو رندر کردم... یه نگاه دیگه بنداز....امیدوارم بهتر شده باشه .
Mostafa3D
Saturday 8 May 2010, 19:12
من یه بار دیگه ماشین رو رندر کردم... یه نگاه دیگه بنداز....امیدوارم بهتر شده باشه .
ببینید چقدر نمای ماشین با متریال دهی به چراغها عوض شده!! ولی شیشه و رینگ هنوز سرجاشه blue10
Mostafa3D
Sunday 9 May 2010, 16:17
برای اینکه تشویقتون کنم که اجزای داخلی ماشین رو هم مدل کنید میگم که اگه اجزای داخلی صندلی ها و داشبورد و ... رو مدل کنید و در رندر قرار بدید کارتون علاوه بر تاپ گالری صفحه اول ، به بخش گالری سه بعدی منتخب بهترین هم راه پیدا میکنه.
امیدوارم که هرچه زودتر کار مدلسازیش رو شروع کتید.blue7
gabrieleb
Sunday 9 May 2010, 18:34
از این بهتر چیه ؟؟؟ :دی
از این بعد رو اجزای داخلی کار میکنم !!! فقط یه سوال ... اگه از این نما اجزای داخلی معلوم باشه مثل صندلی
و فرمان ماشین خوبه؟؟
masihagroup
Sunday 9 May 2010, 18:57
آقا ما نمی بینیم چی رو می گین>؟blue13
Mostafa3D
Sunday 9 May 2010, 21:21
از این بهتر چیه ؟؟؟ :دی
از این بعد رو اجزای داخلی کار میکنم !!! فقط یه سوال ... اگه از این نما اجزای داخلی معلوم باشه مثل صندلی
و فرمان ماشین خوبه؟؟
من هدفم اینه که اون داخل رو مدل کنید از این نما و نماهای دیگه فرقی نداره blue17
آقا ما نمی بینیم چی رو می گین>؟blue13
فایل پیوست رو نمیبینید یعنی ؟اگه مشکلی هست بگید تا برطرف کنم.blue20
gabrieleb
Sunday 9 May 2010, 23:01
خوب پس امشب یه رندر میگیرم ببینم چی میشه !
gabrieleb
Monday 10 May 2010, 12:04
من یه رندر دیگه گرفتم امیدورام بهتر شده باشه ....
Morpher
Monday 10 May 2010, 19:13
با سلام
آقا هی داره کاملتر میشه ، من میگم یه موتور هم روش بزار قال قضیه رو بکن ، نه blue8
فضای داخلی گلگیر جلو که متریال دیفالت داره هم اگه درستش کنی که گلستان میشه blue18
یکی هم چراغ کوچیکی که نزدیک چرخ عقب هستش ، اونم متریال دیفالت داره یا خودتون این رنگی گذاشتینش
موفق باشی
masihagroup
Monday 10 May 2010, 19:52
آقا منم يه چي بگم .....!!!!! blue18
سايه توي عكس بك از سمت چپ بوده اما لامورگيني شما از سمت راست ............ blue7
گفتيم يه چي بگيم ا كه 3دي نيستيم هم
Mostafa3D
Monday 10 May 2010, 19:59
خیلی فرق کرد کار و خیلی بهتر شد و با صحبتهای Morpher عزیز بهتر هم میشه در هر صورت من به قولم عمل کردم و کارتون در تاپ گالری هست و گالری سه بعدی منتخب بهترین blue7
موفق باشیدblue30
gabrieleb
Tuesday 11 May 2010, 16:49
با سلام دوباره !!!!
Morpher جان متریال جلوی بدنه ماشین ، متریال پیش فرض نیست !!!!! یه کم مایل به سیاهه !
مصطفی جان خیلی ممنون که به قولت عمل کردی !!!blue27
بازم ممنون از نظرات دوستان !
x_4_n
Thursday 15 July 2010, 17:29
من كه 1 دونه عكس بيشتر نديدم
ولي خوب بود
مدلينگ خيلي خوبه
وی بولتین نسخه 3.7.2, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2010, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft