بازدید نسخه کامل شده : ضروری
hasemi
Tuesday 28 July 2009, 12:44
آقا وقتی اتوران را ساختم و ریختم رو دی وی دی اجرا نمی شه و این ارور را میده :
application not found
چه کار کنم ؟ ضروری است . خواهشا زود جواب بدید .
Paradise
Tuesday 28 July 2009, 14:16
والا من كه اصلا با اين برنامه كار نكردم بازم به خاطر همون دليل قبلي
اين سري مطالب رو پيدا كردم براتون شرمنده اگه يك خورده شير تو شير شده با اينحال اگه مشكلتون حل نشد بايد بگم مدير اين بخش از مرخصي برگردن
انشاالله كه به دردتون بخوره و مشكلتون حل بشه
من میخواهم چند تا فیال ویدئویی را به صورت اتوران اجراکنم (مثل سی دی های آموزشی )
لطفا مرا راهنمایی کنید
بهترين راهش اينه كه فايلاتو به فلش تبديل كني كه هم جاي كمتري بگيره هم راحت تر اجرا بشن
ولي در هر صورت مي توني اين كارو بكني:
از منوي (Object=>Create=>Video) يه ويديو وارد مي كني بعد تو قسمت اسكريپت صفخه اول و در Page Start مي نويسي:
VideoLoad("Video","<Embedded>\MyVideo.avi")
VideoPlay("Video")
اين نكته ها رو هم بايد در نظر داشته باشيد:
1. اگر فايل شما .DAT است (يعني ويديو سي دي) نمي توانيد آنرا در مالتي مديا بيلدر اجرا نماييد.
2.به جاي <Embedded>\MyVideo.avi مسيري كه فايل ويديويي در آن مي باشد را بايد وارد نماييد و اگر فاي را در خود مالتي مديا ذخيره نموده ايد فقط به جاي MyVideo.avi نام فايل خود را بنويسيد.
3.همانطور كه قبلاً هم گفتم دستورات خوب نافتاده اند اگر كپي كنيد درست مي شوند.
به احتمال خيلي زياد مشكل از autorun.inf مي باشد اگه ميشه آپلودش كنيد من ببينمش.
در همين بخش نوشته بوديد كه فايلهاي .dat در مولتي مديا بيلدر كار نمي كنند ، واقعاٌ هيچ راهي نداره ؟ با MCI object چطور ؟
اگه فایل های با پسوند dat مربوط به vcd باشه توی mmb اجرا میشه.
در مالتي مديا بيلدر امكان پخش همزمان فيلمها وجود ندارد اما مي توانيد براي هر فيلم دكمه اي بگزاريد (خود برنامه بقيه رو استپ مي كند.)
بله اين هم يك روش است ولي بهترين روش نيست.
بهترين روش اين است كه عنوان فيلمها را در يك صفحه بگذاريد و در صفحه ديگر يك Video بسازين و به اين ترتيب عمل كنيد:
در صفحه اي كه نام فيلم ها را گذاشته ايد درون هر عنوان بنويسيد:
M$='C:\Movie.mpeg'
NextPage()
(آدرس فيلم مورد نظر را وارد كنيد)
سپس در قسمت Script و سپس Page Start وارد نماييد:
VideoLoad("Video","M$")
VideoPlay("Video")
و سپس فيلم شما شروع به پخش كردن در اين صفحه مي كند.
اگه ميشه يه كم بيشتر توضيح بدين و بگين دقيقاً جه اروري ميده و آيا قبل از اينكه برنامه اجرا بشه ارور ميده يا اينكه ارور مال بعد از اجرا شدن برنامه و درون برنامه است؟
ولي به طور كلي اين حالات ممكنه پيش اومده باشه:
اگه قبل از اجراي برنامه ارور بده:
1. ممكنه اصلاً فايل اصلي وارد CD نشده باشد و فقط Shortcut يا آدرس آن وارد شده باشد.(كه نياز دارده دوباره CD رايت بشه يا فايل Autorun.inf مجدداً ساخته شود)
2. ممكنه فايل Autorun.inf با مشكل روبرو شده باشد (توجه داشته باشيد كه بعد از باز كردن آن اين عبارت را بايد ببينيد در غير اينصورت خراب است:
[autorun]
OPEN=AUTORUN.EXE
ICON=AUTORUN.EXE,0
)
3. ممكن است اصلاً CDRom يا Windows قادر به شناسايي فايل Autorun.inf يا فايل اجرايي (معمولاً Autorun.exe) نباشد (كه مشكلش به سادگي قابل حل نيست) (اين قسمت احتمالش خيلي كمه)
اگه ارور بعد از اجرا شدن فايل ديده مي شود اين امكان ها وجود دارند:
1. آدرس هايي كه در برنامه استفاده كرديد، آدرس هاي دقيق باشند (مثل I:\myfile.txt به جاي SrcDrive>\myfile.txt> كه بايد به صورت دوم درآيد.)
2. استفاده از فايهايي كه در CD موجود نيستند و آدرس آنها در برنامه هستند و طبيعتاً فقط در كامپيوتر شما موجد اند و كامپيوتر هاي ديگر قادر به باز كردن آنها نيستند.
البته احتمال هاي ديگري نيز وجود دارند كه اگر متن ارور و زمان آنرا بگذاريد همه چيز روشن مي شود.
وی بولتین نسخه 3.7.2, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2010, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft