PDA

بازدید نسخه کامل شده : انتقال سیو

parva
Wednesday 22 April 2009, 21:34
دوستان من در حال ساخت سر یک کاراکتر مجبور شدم فایلو به یه pc دیگه انتقال بدم.ولی الان فایلم داغون رندر میشه و میسینگ ارور میده.میشه کاریش کرد یا از خیرش بگزرم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:music[1]::music[1]::music[1]::music[1]::music[1]::music[1]::music[1]::music[1]::music[1]:

سروش
Thursday 23 April 2009, 10:03
اصولا بعید میدونم مشکل پیدا کنه .
یعنی نباید مشکل پیدا کنه .
شما دقیق خود فایل مکس را خروجی گرفتید و به سیستم دیگه‌ای منتقل کردید ؟
و ورژن هر دو مکس با هم یکی بودن یا ... ؟

parva
Thursday 23 April 2009, 14:48
سیو معمولی رو داخل سی دی کپی کردم.ولی الان موقع رندر کردن ارور missing files
میده و تو بعضی چیزای دیگه هم ایراد داره مثل vertexهاش که بعضیاش weld نمیشه......ولی دوست داشتم تمومش کنم (X) ب هر حال missing ارور ش رو هم رجوع میده به document اون یکی pc که سیو درش بود .:292::cry4::cry4::cry4::cry4::cry4::cry4::cry4::c ry4::cry4::cry4::cry4:

Morpher
Thursday 23 April 2009, 21:23
با سلام

دوست عزیز توصیه میکنم برای جابجایی فایل های مکس یا زمانی که یه پروژه رو تکمیل میکنید اون رو بصورت Archive از منوی فایل ذخیره کنید ، با این کار تمامی فایلهای مرتبط با کارتون + فایل مکس شما به صورت یک Pakage با پسوند zip ذخیره میشه و شما میتونید هر زمان و در هر سیستم دیگه با همون ورژن ازش استفاده کنید و دیگه نیازی نیست که دوباره برای متریال هاتون آدرسهارو مشخص کنید .
خلاصه اینطوری خیلی باحالتره . ;)
موفق باشید :83:

parva
Friday 24 April 2009, 09:17
خیلی ممنون .فکر کنم باید یه بار کار خراب میشد که یادم بمونه .از ای به بعد از archive استفاده میکنیم.:wink: