بازدید نسخه کامل شده : بازار کار گرافیک؟
caspian
Monday 9 February 2009, 18:37
سلام دوستان...
میخوام بدونم بازار کار طراحی وب این روزا بهتره یا گرافیک(پوستر و...)؟
البته من هیچی نمیدونم میخوام برم دنبالش البته آگه آموزشگاه معتبری باشه.
من هیچی بلد نیستم از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟
V xax V
Monday 9 February 2009, 19:01
سلام دوست عزيز.
با اينكه تو اين سايت تازه واردم ولي فكر كنم بتونم كمكت كنم،
در حال حاضر من بازار كار گرافيك رو بهتر ميدونم و اگه ميخواي از اين راه كسب درآمد كني بهتره بري سراغ گرافيك، طراحي وب مخاطباي خاصي داره كه تعدادشون نسبت به مخاطباي گرافيك كمتره! هميشه براي يه طراح گرافيكي جا هست، ولي طراحي وب احتياج به تخصص خاصي داره،
در مورد اينكه از كجا شروع كني هم بگم اگه ميخواي بري دنبال همون گرافيك،ما به همه ميگيم بهتره اول از كارت ويزيت شروع كني!:d
ياد گرفتن تايپوگرافي هم در حال حاضر يه برگ برنده براي يه طراح محسوب ميشه! اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم!
ضمنا اين دومين پستم بود! تبريك بگيد بابا!
caspian
Monday 9 February 2009, 19:45
منم تازه واردم(#)
ممنون...ولی من که وارد نیستم به طراحی...
آموزشگاهی تو این زمینه هست که به صورت معتبر و حرفه ای آموزش بده؟
crycafe
Monday 9 February 2009, 21:36
شما باید ببینی میخوای یه طراح هنری بشی یا یه طراح بازاری
یه طراح هنری شدن مرد عمل میخواد و صبر ایوب و تلاش شبانه روزی
در کل خواب معنا نداره تو این زمینه
ولی اگه بخوای یه طراح بازاری بشی
که من همین الان اعلام میکنم تو یه طراح بازاری موفق هستی
چون یه طراح بازاری اختیاری از خودش نداره و نمیتونه داشته باشه
چون فقط سلایق و دستورات سفارش دهنده رو اجرا میکنه
و تنها ابزارش یه زمینه آبی و عنوان با فونت تیتر ( حداکثر سواد این قشر به فونت ترافیک میرسه )
البته جامعه یا بهتر بگم سفارش دهنده طراحا رو مجبور کرده که بخاطر خرج زندگی هم که شده سر تسلیم در مقابل خواسته هاشون فرود بیارن
آموزشگاه هم فقط ابزارهای فوتوشاپ رو آموزش میده
حداکثر کارت ویزیت
البته باید بدونی با چه نرم افزاری میخوای کار کنی
caspian
Monday 9 February 2009, 23:25
من هیچی بلد نیستم از صفر میخوام شروع کنم...
با فتوشاپ کمی آشنایی دارم ولی نمیدونم چه نرم افزارهایی به جز اون واسه طراحی وجود داره؟؟
اگه بازار کارش خوبه البته با دید طراح هنری برم دنبالش...؟
Paradise
Tuesday 10 February 2009, 09:53
سلام دوست عزیز
به جز فتوشاپ
Corel Draw
(http://forum.graphicplanet.net/forumdisplay.php?f=14) Adobe Illustrator (http://forum.graphicplanet.net/forumdisplay.php?f=15)
Adobe Indesign (http://forum.graphicplanet.net/forumdisplay.php?f=18)
برنامه هایی هستند که برای طراحی گرافیک ازشون استفاده میشن کرل و ایلاستریتور برنامه های خطی هستند و ایندیزاین مربوط میشه به صفحه آرایی (زیاد اطلاعی در مورد این برنامه ندارم )
موفق باشی
سروش
Tuesday 10 February 2009, 13:01
درود .
دوست عزیز :
بستگی داره شما کدوم شهر باشید .
البته بازار کار گرافیک ( همون پوستر و ... ) تو همه شهرها میشه گفت به نسبت بهتره .
اما طراحی وب تهران خیلی خوب میشه کار کرد .
اما شهرهای دیگه بعید میدونم .
طراحی وب و برنامهنویسی وب هم تقریبا یکیه . چون طراح وب در کشور ما الزاما باید برنامهنویسی وب هم یادداشته باشه .
ضمنا لطف کنید برای هر سوال فقط یک تاپیک ایجاد کنید .
موفق باشید.
caspian
Tuesday 10 February 2009, 19:38
من شیراز زندگی میکنم...
موندم بین گرافیک و طراحی وب؟
البته اینو بگم با توجه به رشته ام که کامپیوتر(نرم افزار) هست گرافیک برام راحت تره تا وب...چون رشته خودم اکثر بر پایه برنامه نویسی هست
سروش
Tuesday 10 February 2009, 20:35
چون پایه رشتتون برنامهنویسیه ، گرافیک راحتتره ؟!!
Mostafa3D
Tuesday 10 February 2009, 20:36
من شیراز زندگی میکنم...
موندم بین گرافیک و طراحی وب؟
البته اینو بگم با توجه به رشته ام که کامپیوتر(نرم افزار) هست گرافیک برام راحت تره تا وب...چون رشته خودم اکثر بر پایه برنامه نویسی هست
درود
معذرت میخوام با توجه به رشته شما ، طراحی وب باید براتون راحت تر باشه چون شما عملا" هیچ مطلبی در رابطه با گرافیک در رشته نرم افزار نمیخونید و حتی درس گرافیک کامپیوتری هم هیچ ربطی به کار گرافیکی نداره و همش برنامه نویسی هست!:83:
Mandana-ns
Tuesday 10 February 2009, 21:15
می هم فکر کنم طراحی وب براتون مناسبتر باشه
فتوشاپ شاید یک دهم ئه نیازه شما برای گرافیست شدن باشه.خیلی از گرافیستهای موفق ما هنوز بلد نیستم با فتوشاپ چطور کار کنن
برای گرافیست بودن باید خطها رو بشناسید، با مبانی هنر و رنگ و امثالهم آشنایی داشته باشید و خیلی چیزهای دیگه
و مطمئنم هیچ کدوم اینها در رشته ی فعلی شما گفته نشده.برای همین پیشنهاد می کنم سراغ طراحی وب برید
اما اگر واقعن طراحی گرافیک رو دوست دارید و فکر می کنید می تونین براش وقت و هزینه بذارید، اون بحثش جداست
این بود انشا ی می :دی
موفق باشید دوست هاین:)
caspian
Tuesday 10 February 2009, 21:21
شما درست میگین...
اما علاقه چی میشه؟؟
من چون نقاشی و طراحیم خوبه از این جهت گرافیک رو دوست دارم
من نمیدونم واسه اینکه طراح حرفه ای و خوب بشی چقدر زمان لازمه؟
من یه سوال در رابطه با اینکه آموزشگاههایی که فتوشاپ و...آموزش میدن میتونن فرد رو به سطح حرفه ای برسونن یا نه؟ پرسیدم
که دوستان جواب ندادن
Mandana-ns
Tuesday 10 February 2009, 22:05
دوست جان فتوشاپ یک ابزاره.یک برنامه هست مثل برنامه های دیگه.آدم پشتکار داشته باشه یک ماهه می تونه کامل یاد بگیره.مهم بقیه اش هستش
نقاشی و طراحیتون خوب هست می تونین توی دیجیتال پینتینگ یا مت پینتینگ موفق باشین، اما در مورده طراحی گرافیک نمی تونم نظری بدم
حداقل چند نمونه از کارهاتونو ببینیم بهتر می تونیم نظر بدیم ^.^
Mostafa3D
Tuesday 10 February 2009, 22:07
در جواب سوالتون باید بگم که حداقل من در ایران آموزشگاهی سراغ ندارم که کسی رو حرفه ای آموزش بده !
caspian
Tuesday 10 February 2009, 22:43
اینم نمونه کارم...
میدونم ابتداییه(#)
گذاشتم که نظر بدین
V xax V
Wednesday 11 February 2009, 13:04
سلام!
اگه همینطور که گفتین، آشنایی چندانی با نرم افزار فتوشاپ نداشته باشین، میتونم بگم کار قابل قبولی هست و اگه کار رو با فتوشاپ یاد بگیرید فک کنم بتونید طرحهای خلاقانه تری بزنید و خلاصه بترکانید!
در مورد آموزشگاه باید بگم، شما با ثبت نام در هر کدوم از این آموزشگاهها پول و مخصوصا وقت خودتونو به شدت حروم کردید! اکثر گرافیستایی که من دیدم هیچ آموزشگاهی نرفتن! بنده شخصا عددی نیستم و خودم رو به شدت ریز میبینم، ولی خود من هم هیچ آموزشگاهی نرفتم ! نه تنها تو فتوشاپ بلکه تو همه نرم افزارا باید سعی کنی خودت راه استفاده از نرم افزارو پیدا کنی، دونه به دونه منو ها و فیلتر ها رو امتحان کنی تا به کاربردشون پی ببری و بعد از یاد گرفتن نرم افزار، ذوق و سلیقه خودت رو با طرحی که میخوای بزنی مخلوط کنی و یه کار بی نقص ارائه بدی! البته نمیشه از آموزش و استفاده از تجربه دیگران همه بی بهره موند، ولی اصل کار با خودته!
نهایتا من با همه دوستان موافقم و پیشنهاد میکنم با توجه به رشتتون بهتره به کار طراحی وب بپردازید، البته من خودم شیرازی هستم و میدونم که تو شیراز گرافیک بیشتر از وب سود داره ولی من با توجه به رشتتون وب رو پیشنهاد می کنم!
موفق باشید...
Mandana-ns
Wednesday 11 February 2009, 19:29
ممنون که طرحتونو قرار دادین.
بیشتر ایرادهای کارتون بر میگرده به همون عدم اطلاعتون نسبت به فتوشاتپ که خودتون هم بهش اشاراه کردین.
اما در همون حین یادگیری فتوشاپ، توصیه می کنم کتاب رنگ ایتن رو هم تهیه کنین و مطالعه داشته باشین
و در ضمن دیدن کارهای دیگران به میزان زیاد میتونه کمک کنه بهتون
اما هنوز سر حرفم هستم، توی طراحی وب پیشرفتتون شدیدن بیشتر خواهد بود
موفق باشین دوست هاین:)
V xax V
Thursday 12 February 2009, 13:02
چون یه طراح بازاری اختیاری از خودش نداره و نمیتونه داشته باشه
چون فقط سلایق و دستورات سفارش دهنده رو اجرا میکنه
و تنها ابزارش یه زمینه آبی و عنوان با فونت تیتر ( حداکثر سواد این قشر به فونت ترافیک میرسه )
البته جامعه یا بهتر بگم سفارش دهنده طراحا رو مجبور کرده که بخاطر خرج زندگی هم که شده سر تسلیم در مقابل خواسته هاشون فرود بیارن
آموزشگاه هم فقط ابزارهای فوتوشاپ رو آموزش میده
حداکثر کارت ویزیت
استاد من با شما مخالفم! چون فکر کنم خیلی دارید تند میرید! همه طراحا که مثل شما و بقیه بچه های این سایت نقاش و گرافیست(در حده بالا) نیستن! خیلی از این طرحایی که الان رو درو دیوار شهرها میبینیم رو همین طراحای بازاری زدن! من خودم خیلی از کارام سفارشی هست و به خاطرش پول میگیرم، ولی یادم نمیاد تاحالا طرحی رو زده باشم که بدون اختیار خودم باشه، یا کاملا دستورات سفارش دهنده رو انجام داده باشم! همیشه یه سری مختصات کلی از طرح میگیریم و یه طرح تحویل میدیم! و اگه طرف اعتراض کرد هیچ تغییری نمیدیم! شخصا خیلی تو طراحی غرور دارم و اگه کسی که هیچی از فتوشاپ نمیفهمه بخواد به طرحام ایراد بگیره خیلی بهم بر میخوره! درسته که شما دوستان خیلی سطحتون بالاتر از کارای بازاریه ولی درست نیست که اینجوری قضاوت کنید، من خودمو طراح بازاری نمیدونم ولی میدونم که این چیزی که شما گفتین "یه زمینه آبی و عنوان با فونت تیتر" این در حد نرم افزارای ساخت کارت ویزیته که یه مشت فایل آماده دارن ...
به نظرم کسی که بخواد با فتوشاپ کار کنه، تو این دوره زمونه که طراح واقعا زیاد شده،خودشو با کارای ضعیف پایین نمیاره!
در کل به نظرم یه ذره تند رفتین!:)
وی بولتین نسخه 3.7.2, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2010, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft