بازدید نسخه کامل شده : یک سوال از سه بعدی بازهای حرفه ای
PsyPhi
Sunday 17 August 2008, 17:08
من تصمیم گرفتم طراحی سه بعدی رو شروع کنم (?!)، البته نه بعنوان کار حرفه ای، فقط بعنوان یک علاقه شخصی در کنار کار اصلی خودم...البته دوست دارم still کار کنم و نه انیمیشن...
در ضمینه نقاشی و طراحی دو بعدی بصورت سنتی و دیجیتالی هم کاملا وارد هستم و مشکلی از نظر خلاقیت و اصول طراحی ندارم...به زبان انگلیسی هم مسلط هستم و خیلی زود می تونم برنامه هارو با کمک help خودشون یاد بگیرم...راستی از نظر hardware هم مشکلی نیست و فکر می کنم برای شروع کامپیوترم توان لازم رو داره...
حالا سوال من اینجاست که با کدوم برنامه شروع کنم!؟ Max، Maya یا Modo یا...!؟ (البته غیر از برنامه های جانبی مثل Zbrush و Mudbox و Maxwell و غیره...)
البته این رو هم در نظر بگیرید که در math زیاد خوب نیستم و مثلا کار با برنامه هایی که زیادی جنبه مهندسی داشته باشن و همش حساب و کتاب بخوان به مشکل بر می خورم...یکی از دوستام بهم پیشنهاد داده که چون تو math و کار با اعداد قوی نیستم، بهتره max یا modo رو انتخاب کنم و دور maya رو خط بکشم...نظر شما چیه؟!
در حال حاضر هم توی کشوی بقل دستیم، Max 10، Modo 301 و Maya 8.5 رو دارم (#)فقط نمی دونم کدوم رو نصب کنم و شروع به کار!!...ایران ه دیگه همه رو باهم می خری 10.000 چوب :83:
سروش
Sunday 17 August 2008, 17:30
درود .
خيلي خوبه .
خب باز هم رفتيد سراغ سوالي كه همه ميپرسن و شايد 5 يا 6 سال هست كه همه ميگن كدوم بهتره و سرش دعواست و ...
شما هر دو را نصب كن . نه هر سه را نصب كن . اصلا برو xsi را هم بگير و نصب كن .
ببين با كدوم بيشتر حال ميكني . با كدوم راحتتري . مثلا شرتكات هاي كدوم برات دلچسب تره .
محيط كدوم ارضات ميكنه و ....
همون و انتخاب كن و برو جلو .
تمام اين برنامه ها عين هم هستن .
به خصوص براي شما كه قصد كار انيميشن نداريد .
پس شما شروع كنيد .
اينطوري خيلي بهتر جلو ميريد تا مثلا نسبت به سليقه يا نظر ديگري بريد جلو .
مثلا من خودم هم مكس نصب كردم . هم مايا .
با مكس خيلي كار كردم ولي اصلا به دلم نميشست . اما مايا ...
البته ميل به اتودسك هم زدم و يك سري سوالات پرسيدم و به يك سري نتايج رسيدم و بعد مايا را انتخاب كردم .
اما الان چندان مهم نيست چون تمام نرمافزارها قوي هستن و ...
پس شما به اين چيزا فكر نكن .
شروع كن و ادامه بده .
حتي من ميشناسم افرادي كه همزمان هم با مكس و هم با مايا كار ميكنن و حتي xsi هم كار ميكنن .
به غير از نرمافزارهاي كمكي مثل زيبراش و ريل فلو و ...
خلاصه كه اين پيشنهاد من هست .
هر جا هم كمك خواستيد در خدمت هستم ( البته براي مايا راحت تر )
منتظر شروع كارتون هستم .
موفق باشيد .
سروش
Sunday 17 August 2008, 17:34
البته :
من حرفهاي نيستن ها . يه موقع فكر نكني من همه چي بلدم و حالا اومدم راهنمايي ميكنم .
نه من فقط نظر شخصي خودم و ميگم همين .
نمونه كارهام هم تو امضام هست ميتوني ببيني . :rolleyes:
PsyPhi
Sunday 17 August 2008, 17:43
مرسی آقا سروش از راهنمایی خوبتون، من همه رو یکبار نصب کردم و حدودا یک روز هم با هر کدوم کار کردم، اما مسئله اینجاست که تو ابزار مدل سازی با مکس راحتم، تو کار با محیط برنامه و shortcut ها با مایا راحتم و در نسبت دادن material و render مودو رو ترجیح می دم!!!...فکر کنم برای همین گیج شدم (#)...
اما شخصا نسبت به workflow و پایداری برنامه و قدرت کار maya رو ترجیح می دم...
راستی این نرم افزارهای سه بعدی با ویندوز ویستا مشکلی از نظر performance ندارند!؟ این مشخصات سیستم من هست:
Intel Core2Duo 6550 2.33
2GB Ram DDRII 800
XFX 8600 GT 256mb
البته نسبت به تستی که توی ویستا انجام دادم، Modo بالاترین سرعت رو در همه چیز داشت، Max کمی دچار delay در پخش انیمیشن و rotate کردن در viewport ها بود، Maya هم فقط با PaintEffects و Dynamics مشکل داشت...بنابر این اگر بخوام مایا یا مکس رو شروع کنم باید دوباره XP بریزم :294:(اما من ویستا می خوام (X))
سروش
Sunday 17 August 2008, 18:10
خب .
اينطوري كه شما ميگي خب من هم گيج ميشم (#)
باز هم انتخاب با خودتون . چون در اين مورد من نميتونم چيزي بگم .
يا مثلا يه كم ديگه كار كن .
يه كم ديگه برو جلو مثلا يك هفته ديگه حتي وقت بزار ببين چي ميشه . ارزشش را داره .
اينطوري انتخابت از رو آگاهي ميشه و خيالت راحت .
حقيقتش به نظر من مايا امكاناتش براي دسترسي به ابزارها و منو ها خيلي بهتره ( البته اينا همش نظرات شخصي هست يه موقع ديگران ناراحت نشن ) .
براي رندر و متريال و ... هم چندان سخت نگير . چون هنوز زوده .
شما يه كم كه جلو افتاديد بعد بايد يه موتور رندر انتخاب كنيد . مثلا مكسول . منتال ري . ويري . رندرمن و ...
البته ميتونيد همزمان با چندتا هم كار كنيد . ديگه اين دست خودتونه و حوصله خودتون و توانايي خودتون .
عرض كنم خدمت شما كه ويستا حدود 25 درصد سرعت مايا را كم ميكنه . برنامه هاي ديگه را هم خبر ندارم .
اما شمايي كه با پينت افكت و دايناميك مايا مشكل داشتي .
بايد بگم كه براي استفاده از پينت افكت نياز به سي پي يو و رم بالا داري .
براي دايناميك هم كارت گرافيك خيلي قوي .
پس چندان ربطي به ويستا يا ايكس پي نداره .
سيستمتون هم براي شروع خيلي خوبه . حتي شايد بهتر بگم عاليه .
ضمنا شما كه سراغ دايناميك نميريد ( اينطوري خودتون گفتيد )
پس روي كارت گرافيك هم نميخواد حساس باشيد هميني كه داريد كافيه . زياد هم هست .
موفق باشيد .
PsyPhi
Sunday 17 August 2008, 19:22
مرسی آقا سروش، با توجه به توضیحات شما و شرایط خودم و غیر حرفه ای بودن کار، modo رو انتخاب می کنم، چون هم ساده تر هستش و هم اینکه خیلی راحت تر می تونم خلاقیتم رو باهاش پیاده کنم...
پس منتظر کارهای من در بخش گالری سه بعدی باشید (#)
سروش
Sunday 17 August 2008, 19:25
تبريك ميگم .
بي صبرانه منتظرم .
مودو هم برنامه بسيار قوي هست . به خصوص در زمينه مدلسازي .
Mostafa3D
Sunday 17 August 2008, 20:12
سلام ببخشید که من یک ذره دیر جواب میدم فرصت نداشتم مطالعه کنم!
به نظر من برای شما اگه با برنامه نویسی آشنایی داری MODO خوب هست و اگه Python بلد هستید MODO عالی هست! در غیر اینصورت وقت رو طلا بدونید و به کاربران ابرنرم افزار مدلسازی و تکسچرینگ یعنی همون Zbrush بپیوندید!(#)من خودم جزو عاشقان Luxology Modo هستم ولی زمان زیادی برای کار کردن باهاش رو ندارم و اکثرا" آموخته هام رو تست میکنم و هنوز هم با 203 کار میکنم حتی فرصت نصب کردن 301 رو هم ندارم هرچند که خیلی مشتاقم!
در ضمن دونستن مقداری 3dsmax و maya در حد رفع حاجت نه کامپیوتری خفنی میخواد و زمان زیادی و من به شما توصیه میکنم حتما" به سراغشون برید.
سروش
Sunday 17 August 2008, 20:52
البته بستگي داره بخوايد چي مدل كنيد .
مثلا با زيبراش فكر كنم مدلينگ دكوراسيون يا خودرو و ... خيلي مشكل باشه .
درسته مصطفي جان ؟
Mostafa3D
Sunday 17 August 2008, 23:34
البته بستگي داره بخوايد چي مدل كنيد .
مثلا با زيبراش فكر كنم مدلينگ دكوراسيون يا خودرو و ... خيلي مشكل باشه .
درسته مصطفي جان ؟
آره Zbrush خوراک Creature ها هست! واسه طراحی ساختمون من 3dsmax رو پیشنهاد میکنم ولی برای ماشین و کلا" َ وسایل نقلیه مدلینگ تو مایا ساده تر هست!
PsyPhi
Sunday 17 August 2008, 23:56
مرسی بچه ها واقعا کمک بزرگی به من کردید...به قول آقا سروش باید همه رو نصب کنم و کار رو شروع کنم...
سروش
Monday 18 August 2008, 05:08
فكر كنم نتيجه اينكه انسان نبايد خودش و محدود كنه .
بهتره شروع كنه و بره جلو .
هم چي ياد بگيره .
مغز انسان هارد 300 يا 500 يا 1000 نيست كه تكميل بشه .
پر هر چقدر اطلاعات بريزي اونجا بيشتر ميتوني استفاده كني (#)
PsyPhi
Monday 18 August 2008, 16:03
سروش جان گفتی مغز، من عاشق مغز هستم، البته نه مغز گوسفند (#) آدم وقتی کتاب های علمی راجع به مغز خودش می خونه چت می زنه...100 بیلیون نرون که هر کدوم با 10.000 نرون دیگه در ارتباط هستند...فکرشو بکن چه شبکه عظیم اطلاعاتی میشه...اینترنت در مقابل مغز یک شبکه محلی محسوب میشه!:294:
Mostafa3D
Monday 18 August 2008, 16:18
سروش جان گفتی مغز، من عاشق مغز هستم، البته نه مغز گوسفند (#) آدم وقتی کتاب های علمی راجع به مغز خودش می خونه چت می زنه...100 بیلیون نرون که هر کدوم با 10.000 نرون دیگه در ارتباط هستند...فکرشو بکن چه شبکه عظیم اطلاعاتی میشه...اینترنت در مقابل مغز یک شبکه محلی محسوب میشه!:294:
آقا وارد مباحث هوش مصنوعی نشید که من سرم درد میکنه واسه این چیزا !(HH):cool:
سروش
Monday 18 August 2008, 16:36
واو . . .
مصطفي جان اينكاره بودي و نميدونستيم .
خب بفرمائيد ما هم استفاده كنيم .
خوب نيست بي نصيب بمونيم ها ... (#)
PsyPhi
Tuesday 19 August 2008, 01:35
آقا فعلا که مغزمون با خودش درگیر شده...چون تبلتم تو Zbrush در vista حساسیت به فشار نداره...واقعا ضدحال خوردم، کلی هم گوگل کردم، از دانلود درایور تبلت های دیگه بگیرید، تا دانلود نسخه ویستا تبلت خودم و کلی هم دست کاری در فایل های سیستمی مربوط به تبلت (مثل wintab32.dll) اما نشد که نشد.
فکر کنم باید در کنار vista یک xp مامانی هم بریزم (#)
راستی ضدحال دوم اینه که تو Modo هم حساسیت به فشار تعطیله.
اما خبر خوب اینه که Mudbox مشکلی نداره و فکر کنم اگر اتودسک نسخه جدید رو بده چیزی کمتر از Zbrush نداشته باشه (البته امیدوارم)...راستی کسی درباره Mudbox جدید خبری داره!!؟ سایت اتودسک باز نمیشه...نمی دونم چرا، شاید فیلتر شده.
یه خبر خوب دیگه هم هست، Zbrush 3.5 در quarter سال 2008 میاد، یعنی 4 تا 5 ماه دیگه، امیدوارم این نسخه مشکلی نداشته باشه...هرچند چشمم آب نمی خوره...
راستی تبلت هم P-active هست، مدل XP-Pen...خدایا مارو به wacom نزدیک کن :eek:تا بیشتر بهت نزدیک بشیم و بعدش هم یک مانیتور 21 اینچ به ما بده که دیگه احساس شرمندگی کنیم و اگر بعدش هم یک پرینتر و اسکنر خفن برسونی که دیگه دیوونتم، اما حالا که همه اینا رو دادی یک کار هم برام پیدا کن که از این چیزهایی که بهم دادی استفاده کنم...آمین :83: (راستی ببخشید خدا یادم رفت، بعدش که کارم جور شد یک زن خوشگل هم برامون بستون تا بعد ببینیم چی میشه)
سروش
Tuesday 19 August 2008, 05:29
به جاي اينهمه خدا را نصيحت كردني يه جمله ميگفتي : « خدايا مرا آن ده كه آن به » :music[1]:
خب پس اومدي رو ايك پي به سلامتي .
اتفاقا من با همين ايكس پي خيلي راحتتر هستم نسبت به ويستا .
سرعت ويستا خيلي پايينه . به خصوص زمان كپي كردن فايلها و ...
تو شبكه هم كه خيلي مشكل داره .
بگذريم .
اين لينك از سايت اتودسك براي من كه مياد .
براي شما نمياد ؟
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/index?id=10707763&siteID=123112
PsyPhi
Tuesday 19 August 2008, 16:14
البته سروش جان من کی هستم که خدا رو نصیحت کنم، به قول شما "خدایا مرا بیشتر از آن ده که آن به" (#)
آقا بالاخره من خودمو راضی کردم که دوباره XP بریزم، واقعا فکر نمی کردم XP سرعتش اینقدر بالا بشه، چون 4-5 ماه با ویستا کار کردم، وقتی الان اومدم تو XP احساس می کنم ویندوز داره پرواز می کنه...عمرا دیگه حالا حالا ها ویستا نمی ریزم، حداقل تا زمانی که مشکلاتش برطرف بشن...:eek:
راستی ظاهرا ویستا تو کپی کردن فایل ها مشکل داره، چند تا CD و DVD داشتم که با ویستا کپی نمی شدن، فکر کردم خرابن، اما تو XP مثل باقلوا کپی شدن!!
راستی سایت اتودسک هم توی XP خیلی راحت باز شد...من نمی دونم داستان ویستا چیه، ظاهر خوبی داره اما از درون خیلی خرابه...مخصوصا اگر باهاش واقعا کار کنی و مثلا چند تا برنامه گرافیکی رو روی هم باز کنی...
تو اینترنت یه مطلب می خوندم، با تیتر Downgrade to XP، ظاهرا خیلی ها مجبور به بازگشت به XP شدن...
سروش
Tuesday 19 August 2008, 16:19
يه جورايي آره .
ويستا هنوز باگ زياد داره .
به غير از باگ سرعت پاييني هم داره .
حتي اگه امكاناتي مثل آارو و ... را غير فعال كنيد .
كه تازه اگر بخوايد اونها را هم غير فعال كنيد ديگه چه تفاوتي بين ايكس پي و ويستا ميبينيد ؟!
خب پس به سلامتي شروع به كار كرديد .
ما كه بي صبرانه منتظر كارهاتون هستيم .
ضمنا يه موقع از اون جمله اينكه خدا را نصيحت كنيد و ... ناراحت نشيد ها . كلا براي خنده بود و شادي و ... از اين حرفا
موفق باشيد .
وی بولتین نسخه 3.7.2, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2010, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft