PDA

بازدید نسخه کامل شده : چرا بعضی از تصاویر Ai و Eps بعد از تبدیل به Wmf در ورد رنجه دار نشان داده می شود؟

jedivssith
Friday 25 April 2008, 16:15
درود

بسته به کاری که انجام می دهم باید تصاویر وکتوری با فرمت Ai (ادوبی ایلیستریتور) یا Eps را به فرمت Wmf (فرمت برداری در آفیس) تبدیل کنم. بعضی بدون مشکل در کرل و ایلیستریتور تبدیل و در صفحه ورد بدون مشکل رنجه و حالت پیکسلی نشان داده می¬شود و بعد از تبدیل سند ورد به پی دی اف هر چقدر که باز بزرگ کنم باز تصاویر حالت برداری و کیفیت خود را دارد.
ولی بعضی دیگر را بعد از تبدیل وقتی وارد ورد می کنم نه تنها لبه های تصویر وکتوری رنجه هست بلکه خود تصویر پیکسلی هست یا بعضی قسمتها خوب و وکتور باقی مانده ولی بعضی دیگر خراب و رنجه است و در بعضی قسمتها در پشت شکل یک تکه سفید (مثل کاغذ) قرار دارد. نمی دانم چرا اینطوری می شود. چه کار باید بکنم؟

با سپاس فراوان
بدرود

.: Behzad :.
Friday 25 April 2008, 19:25
سلام
فرمت ai و eps هر دو alpha chanel یا شیشه ای بودن را ساپورت می‌کنن ولی در wmf که فرمتی قدیمی است شیشه‌ای بودن ساپورت نمیشه . به همین دلیل است که وقتی شما یک آبجکت ai یا eps رو به wmf تبدل می‌کنید قسمت هایی که شیشه‌ای هستند به صورت پیکسلی در می‌آیند. البته این تنها محدودیت wmf نیست شما در wmf فقط رنگ‌های rgb رو دارید با 16 بیت رنگ و محدودیت‌های دیگری که هر کدوم می‌تونه باعث به هم ریختن تصویر بعد از تبدیل از ai یا eps بشه.
می‌تونم بپرسم چرا خود eps رو داخل ورد ایمپورت نمی‌کنید؟
البته توجه داشته باشید وقتی که فایل eps رو داخل ورد ایمپورت می‌کنید یک preview به صورت wmf یا tiff درست می‌کنه و نمایش می‌ده و هنگامی که اون رو به pdf تبدیل می‌کنید یا با یک پرینتر PostScript پرینت می‌گیرید اطلاعات اصلی تصویر به صورت صحیح به پرینتر یا فایل pdf منتقل می‌شه.

jedivssith
Friday 25 April 2008, 23:32
سلام
فرمت ai و eps هر دو alpha chanel یا شیشه ای بودن را ساپورت می‌کنن ولی در wmf که فرمتی قدیمی است شیشه‌ای بودن ساپورت نمیشه . به همین دلیل است که وقتی شما یک آبجکت ai یا eps رو به wmf تبدل می‌کنید قسمت هایی که شیشه‌ای هستند به صورت پیکسلی در می‌آیند. البته این تنها محدودیت wmf نیست شما در wmf فقط رنگ‌های rgb رو دارید با 16 بیت رنگ و محدودیت‌های دیگری که هر کدوم می‌تونه باعث به هم ریختن تصویر بعد از تبدیل از ai یا eps بشه.
می‌تونم بپرسم چرا خود eps رو داخل ورد ایمپورت نمی‌کنید؟
البته توجه داشته باشید وقتی که فایل eps رو داخل ورد ایمپورت می‌کنید یک preview به صورت wmf یا tiff درست می‌کنه و نمایش می‌ده و هنگامی که اون رو به pdf تبدیل می‌کنید یا با یک پرینتر PostScript پرینت می‌گیرید اطلاعات اصلی تصویر به صورت صحیح به پرینتر یا فایل pdf منتقل می‌شه.

بهزاد جان درست می فرمائید اون تصاویر قبلی که مشکل نداره قسمت شیشه ای نداشت ولی این تصاویر که شما در اون قسمت لطف کردید برایم گذاشت شیشه ای هست پس به این خاطر پیکسلی نشان داده می شود. خیلی جالب بود نمی دونستم.
طبق راهنمای شما یک تست می کنم ببینم چطور می شود. من فایلم را هم برای حالت مونیتورینگ یعنی RGB می خواهم (برای کسی دوست این طوری مطالعه کند) هم چاپ و پرینتر. حالا EPS بیارم بعد Doc ورد تبدیل کنم به PDF تو پی دی اف تصویر EPS با بزرگنمایی کیفیت خطی(وکتوری) خود را حفظ می کند همینطور رنگها؟

الان تست کردم، تصویر معمولی EPS آوردم بعد PDF کردم عالی بود و هیچ فرقی با اینکه WMF می آوردم نداشت. اما آیکون های وکتوری شیشه ای یک کمی لبه های شکل وقتی با ذره بین بزرگ می کنم رنجه است. تو پرینت که خراب نمی شه؟
ولی خیلی جالب بود. باز هم از اینکه به کمکم آمدید ممنونم

بدرود