PDA

بازدید نسخه کامل شده : سوال در مورد طراحی مجله

man4toman
Friday 1 June 2007, 17:41
با سلام
من یه سری سوال در مورد طراحی مجله تو ایندیزاین دارم:

1- اول در مورد صفحه بندی. میخواستم بدونم صفحاتم روچجوری باید بچینم. فرض کنین مجله 10 صفحه اییه خوب حالا صفحه 1 باید با 10 و صفحه 2 باید با 9 طراحی بشه والی آخر یا نه جور دیگست؟اگه اینجوریه بر فرض من میخوام یه عکس هم تو صفحه 1 باشه و ادامه ش تو صفحه 2 باید چیکار کرد؟

2- در مورد جلد رو و پشت چجوریه؟ مثل صفحه بندی معمولیه و اینکه با کل صفحه ها طراحی باید بشن یا جدا جدا؟

3- در مورد شماره گذاری صفحه آیا خودش بصورت اتوماتیک همچین کاری میکنه یا باید بصورت دستی اینکارو کرد مثلا میخوام تو همه صفحات زیر سمت راست نوشته بشه صفحه X خوب چیکار باید بکنم؟

4- در مورد خروجی. برای دادن به چاپ چه فرمتی باید باشه و اگه PDF باشه چجوری باید بدون نیاز به فونت های استفاده شده تو سیستم من باشه؟

با تشکر از سایت پر محتوای شما ;)

P.A.Y.T.O.N
Saturday 2 June 2007, 09:20
سلام.... اولا به سايت خوش اومدين....
بعدشم در مورد صفحه آرايي شما بايد صفحات رو پشت سر هم طراحي كنيد.... يعني 1-2-3 و ... اينكه تو چاپ صفحات كنار همديگه مياد بهش ميگن فرم بندي كه كار ليتوگرافي هست.... اگه خودتم مي خواي اين كارو انجام بدي بايد صفحات رو توي يه سند ديگه كه خاليه دوتا دوتا كنار هم بزاري... كه بستگي به تعداد صفحات و نوع فرم بندي داره
در مورد جلد ها هم دست خودته ... اگه طرحت يه مدليه كه ميشه پشت و رو رو باهم زد خوب يه تيكه كار كن...اگرم امكان نداره يا قرار پشت جلد تبليغي چيزي بياد مجبوري تك صفحه طراحي كني.... كه تو مدل اول بايد چند ميل براي عطف جا بزاري(بسته به تعداد صفحه)
در مورد شماره هم .... واسه اينكه مشكلي پيش نياد من اين جور كارهارو دستي انجام ميدم... خيلي وقت نميگيره ولي خيلي مطمعا تره....