بازدید نسخه کامل شده : کمک در انتخاب نرم افزار
Miladbat
Saturday 23 September 2006, 10:06
سلام دوستان
من به علت تمکز شدید روی مایا و نرم افزار های سه بعدی نرم افزار میکس خاصی رو بلد نیستم و همین در خیلی موارد این ضعف برام مشکل میشه .
حالا می خواستم بدوم من به عنوان مبتدی چه نرم افزاری یاد بگیرم؟
combustion یا Adobe After Effects یا چیز دیگه ؟
YoUSeF
Saturday 23 September 2006, 10:25
عزيز اين 2 برنامه مجزا هستند كه كارهاشون ربطي به هم نداره
شما بگين هدفتون چيه تا در انتخاب نرم افزار بهتون كمك كنم
ye_mojud
Saturday 23 September 2006, 13:59
سلام . ميلاد جان برنامه هاي افتر افكت و كامباسشن براي افكت گذاري و تلفيق تصاوير - فيلم و انيمشن با هم به كار ميرن .
حالا اگر منظورتون از ميكس - مونتاژ و تدوين فيلم هست كه بعيد ميدونم بهتره از پريمير استفاده كنيد .
ولي اگر منظورتون از ميكس - تلفيق انيميشن و فيلم و افكت گذاري و اينطور كارها هست من بهتون افتر افكت رو پيشنهاد ميكنم و كامباسشن عمرا به گرد افتر افكت هم نميرسه .
مخصوصا پلاگينهايي كه افتر داره فوق العاده عالي و كامل هست و قدرت بي نظيري رو به اين نرم افزار بي نظير داده .
شما كه با مايا و نرم افزارهاي سه بعدي كار ميكنيد حتما دنبال افتر افكت هم بريد مطمئن باشيد در خروجي نهايي كارتون خيلي موثره . در ضمن منابع اموزشي بسيار زيادي هم براي افتر افكت اومده كه يه نمونه اش اموزشهاي شركت توتال تراينينگ هست كه حدود 17 تا دي وي دي هست براي افتر افكت 6 - 6.5 و 7
ولي كامباسشن در مقايسه با افتر افكت از نظر امكانات - پلاگين و اموزش بسيار فقير و ناشناخته هست .
Miladbat
Saturday 23 September 2006, 22:40
نظر شما افتر افکته ولی کمبازیشن هم برای جلوه ویژه ظاهرا خیلی قوی تره البته من هم نمی خوام تلفیق یا کار پیچیده ای انجام بدم فقط می خوام بهترین باشه و کم نیاره
از توجه شما خیلی ممنونم
وی بولتین نسخه 3.7.2, تمام حقوق محفوظ می باشد ©
2000-2010, نرم افزار تجاری شرکت Jelsoft